Kalender 2016-2017

maandag 27 maart 2017

Juf jarig :-)

De laatste week voor de paasvakantie werd ingezet met een ferm feestje!

's Morgens wandelde ik binnen in onze klas en alles was heel rustig... Ik vond zelfs dat de kinderen een beetje raar deden (ze zeiden amper goeiemorgen, sommigen keken weg,...) Enfin, heel raar. 's Middags had ik een lunchdate met juf Ann en toen ik terug op de speelplaats kwam deden mijn jonge vrienden zo mogelijk nog raarder... "Juf, je moet niet naar de klas hoor" "Juf, ik zal je handtas wel wegbrengen" "Juf, ga maar lekker ontspannen in de leraarskamer"... Hmm... hier zal wel iets achter zitten zeker ;-)

Na de tweede bel kreeg ik van de hele school een kippevelproducerende "Happy birthday to you" en dan moest het moment suprême nog komen... Bleek dat iedereen héél goed kan zwijgen (juf Ann en Ilse incluis 😉) De hele klas was omgetoverd in een feestpaleis met slingers, ballonnen en andere versiering. Ik kreeg prachtige cadeautjes en was er zowaar wat van aangedaan ;-)

Uiteraard kon ik niet achterblijven en trakteerde ik mijn schatten op een welverdiend ijsje. Met de zon op onze snoet, maakten we er een fijn feestje van.

DANKJEWEL IEDEREEN om er een onvergetelijke dag van te maken!